Gezichtsmassage

Klassieke gezichtsbehandeling

Een klassieke gezichtsmassage heeft een ontspannende werking, vergroot het gevoel van welzijn, stimuleert het immuunsysteem en verbetert de zuurstofvoorziening in de weefsels. Dit alles geeft een verfrissende werking op de huid. Schoonheidssalon Beau Belle verzorgt gezichtsbehandelingen met ontspannende gezichtsmassages. Om uw geheel te kunnen ontspannen tijdens uw gezichtsmassage vinden alle behandelingen plaats in een harmonieuze en rustgevende omgeving. Bij een gezichtsmassage wordt het decolleté, de hals, nek-schouders en het gelaat gemasseerd.Bindweefselmassage

Een geschikte manier om de conditie van uw huid te optimaliseren/verbeteren is het toepassen van een bindweefselmassage op de gezichtshuid.  Deze bindweefselmassage verhoogt de doorbloeding, activeert de aanmaak van collageen en stimuleert de huidstofwisseling.

De bindweefselmassage is met name geschikt voor :

- Een verslapte huid

- Het meer losmaken van  littekenweefsel

- Een verouderde huid

- Het verminderen/vervagen van rimpels

- Een slecht doorbloede huid.


Als gevolg van de stevige massagegrepen in het bindweefsel van de huid wordt de aanmaak van collageen geactiveerd. Doorbloeding van de huid is erg belangrijk, hierdoor kan de huid beter voedingstoffen op te nemen. Als de doorbloeding van de huid niet optimaal is, kunnen er bijvoorbeeld verklevingen of rimpels ontstaan. Door een slechte doorbloeding van de huid kunnen de celwanden van de huid niet goed hun werk doen. De celwanden zijn dan niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.  Door een bindweefselmassage toe te passen wordt de bloedcirculatie in de huid bevorderd, waardoor de huidconditie wordt verbeterd.  De bindweefselmassage zorgt ervoor dat uw huid er gezonder en steviger uit gaat zien. 

 De bindweefselmassage heeft verschillende effecten/resultaten op de huid als gevolg :

- Bevordering van de doorbloeding van de huid

- Stimulering van de celdeling

- Het verminderen/vervagen van littekens en rimpels

- Algemene verbetering van de huidconditie

- Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel/collageen

- Opheffen van onderhuidse verklevingen

- Opnameverbetering van werkstoffen

- Verbetering van de huidstructuur en huidteint


Behandelfrequentie

Gebonden aan uw doeleinde, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgelegd. Over het algemeen zijn er drie tot negen behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste resultaat. Naarmate de kuur wordt voortgezet, wordt het weefsel van de huid steeds soepeler/veerkrachtiger en zal de structuur van de huid er steeds gezonder uit gaan zien. Door de behandelingen raakt de huid beter doorbloed en zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Een bindweefselmassage kuur

Voor het beste resultaat bestaat een  bindweefselmassage uit een aantal kuren. Een kuur bestaat uit één bindweefselmassage per week, gedurende drie weken, daarna is er een rustpauze van drie weken. In deze drie weken is de werking van de massage nog steeds actief. Deze kuur kan nog eens herhaalt worden met drie weken waarin één keer per week een bindweefselmassage plaatsvindt. Wanneer nodig  kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar negen tot twaalf behandelingen.


De bindweefselmassage behandeling  € 37,00

Bij de start van de bindweefselmassage wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Daarna wordt de huid intensief gemasseerd door middel van een bindweefselmassage. Tenslotte wordt deze behandeling afgerond met een passend gezichtsmasker en een op de huid afgestemde dag verzorging.


Een complete gezichtsbehandeling inclusief een bindweefselmassage  € 69,00

Om dit resultaat te behouden wordt aangeraden om vervolgens één keer per vijf/zes weken  de bindweefselmassage te herhalen. U Kunt eventueel de klassieke gezichtsmassage tijdens de complete gezichtsbehandeling vervangen door een bindweefselmassage.