In een ontspannen ambiance verzorgt Schoonheidssalon Beau Belle in Sleeuwijk gezichtsbehandelingen die worden afgestemd op uw huidtype. Beau Belle staat voor persoonlijk advies, service en klantvriendelijkheid. Om uw geheel te kunnen ontspannen tijdens uw gezichtsbehandeling vinden alle behandelingen plaats in een harmonieuze en rustgevende omgeving. In de salon aan huis wordt gewerkt met de huidverzorgende producten van Webecos.


Vanaf maandag 11 mei 2020 mogen de schoonheidssalons weer onder bepaalde voorwaarden open. In het COVID-19 Hygiëneprotocol zijn de voorwaarden opgenomen waar salons zich aan moeten houden. Dit protocol is opgesteld door de brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten (Anbos) en het RIVM. Schoonheidssalon Beau Belle zal zich houden aan deze richtlijnen en daarnaast nog extra maatregelen treffen. Volgens het protocol is er op dit moment een dringend advies om persoonlijk beschermingsmateriaal te gebruiken. Schoonheidssalon Beau Belle zal tijdens het geven van de gezichtsbehandeling gebruik maken van mondmaskers en soft nitril handschoenen. Er bestaat nog onduidelijkheid over het gebruik van salonapparatuur, daarom zal schoonheidssalon Beau Belle gedurende de behandelingen voorlopig geen gebruik maken van de vapozone en het borstelapparaat. Ook zal er uit voorzorg geen make-up worden aangebracht na de gezichtsbehandeling. Indien u op de button "COVID-19 Hygiëneprotocol" klikt, kunt u de richtlijnen lezen. 

Preventiescherm tijdens de gezichtsbehandelingen

Update oktober 2020 :

Bij aanvang van de behandelingen vragen wij u om uw handen te desinfecteren, zullen wij uw gegevens registeren, de vragenlijst (gezondheidscheck) met u doornemen en in overleg met u uw temperatuur meten. 

De overheid en de brancheorganisatie Anbos, hebben een dringend advies afgegeven voor het dragen van mondmaskers bij contactberoepen. Schoonheidssalon Beau Belle zal hiervoor de volgende maatregelen treffen: 

Wij gebruiken zelf al sinds 11 mei mondmaskers in de salon. Wanneer het mogelijk is, tijdens of aan het begin van de gezichtsbehandeling (bijvoorbeeld bij het epileren) zullen wij u verzoeken om ook (tijdelijk) een mondmasker te dragen. Indien u geen mondmasker bij u heeft, dan hebben wij er één voor u. Mocht er een complete gezichtsbehandeling gegeven worden, dan zullen wij na het epileren een doorzichtig preventiescherm boven uw gezicht plaatsen. Daarna kunt u het mondmasker af doen, vervolgens zal de gezichtsbehandeling verder worden uitgevoerd.