Gezichtsmaskers

Poedermasker

De actieve werkstoffen van het oxygen poedermasker wordt gemengd met gedestilleerd water of evt. een passende lotion. Na het aanbrengen wordt het masker hard, waardoor de huid voor korte tijd wordt afgesloten en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Het poedermasker heeft een activerende en zuiverende werking. Dit masker is geschikt voor een normale tot licht vette huid en onzuivere huid

De actieve werkstoffen van de sensitive skin poeder wordt gemengd met een emulsie of een crème. Hierdoor blijft dit poedermasker soepel en is daardoor geschikt voor een gevoelige en/of rijpere huid. Na bovenstaande poedermaskers voelt de huid weer soepel en zacht aan en krijgt nieuwe energie.Gelmasker

Gelmaskers stimuleren de doorbloeding en voelen verkoelend / verkwikkend aan. Ze werken celdelend bevorderend en verhogen de huidtonus, waardoor een strakker huidniveau ontstaat. Schoonheidssalon Beau Belle heeft gelmaskers die geschikt zijn voor normale tot licht vette huid, de rijpere huid en de gestreste, droge gevoelige huid . De hydraterende en regenererende eigenschappen zorgen voor een extra verzorging van de gezichtshuid.


 

Crème-masker

Crème-maskers werken verzorgend en verzachtend. Deze maskers bevatten natuurlijke werkstoffen en geven door hun activerende en regenererende eigenschappen een algehele vitalisering van het huidsysteem met als gevolg een betere huiddoorbloeding. Crème-maskers zijn uitstekend geschikt voor de algehele conditieverbetering en instandhouding van een gezonde en frisse huid. Schoonheidssalon Beau Belle heeft verschillende soorten crème maskers voor bijvoorbeeld de vochtarme huid, geïrriteerde huid, gevoelige huid, verslapte huid, rijpere huid en de acne huid.Peel off masker rubbermasker

Het Peel off rubbermasker is een semi-elastisch masker. Deze maskers kunnen de celactiviteit stimuleren en de collageen productie activeren. Door de toevoeging van bepaalde werkstoffen ontstaat bij bepaalde peel off maskers een kalmerend effect. Andere peel off maskers bevorderen de elasticiteit van de huid of verminderen hyperpigmentatie. Omdat de vrije radicalen worden geneutraliseerd wordt huidveroudering tegen gegaan. Door het warmte effect dat ontstaat tijdens dit masker laat de huid makkelijk alle werkstoffen toe.


Het Antelea-Peel off masker is door de kalmerende werking van blauwgroene alg spirulina zeer geschikt voor de huid met teleangiëctasieën.

Het Caviar-Peel off masker heeft als belangrijkste werkstof vitelline. Deze speelt een belangrijke rol bij de hydratatie van de huid en de celactiviteit. De elasticiteit van de huid wordt hierdoor verbeterd. Dit masker is geschikt voor de normale tot droge huid.

Het Azulen-C Peel off masker is door de toevoeging van blauwe bessen in combinatie met azuleen een kalmerend masker dat uitermate geschikt is voor de gevoelige rijpere huid

Het Whitening & Brightening-Peel off masker geeft door natuurlijke plantenextracten zoals moerbei een “whitening effect”. Hierdoor wordt hyperpigmentatie en de productie van melanine verminderd.

 

Vliesmasker

Het vliesmasker  bestaat uit gevriesdroogde natuurlijke werkstoffen. Dit masker wordt aangebracht op het gezicht, de hals en ogen. De werkstoffen van dit masker dringen diep door in de opperhuid. Door het afsluitend effect zorgt het vliesmasker voor een optimale hydratatie en versteviging van de huid, waardoor fijne lijntjes vervagen. Met een structuur die overeenkomstig is aan die van hydrofiele moleculen, die het watervasthoudende vermogen van de huid verhogen, zorgen ze voor een langdurige hydratatie van de huidlagen. De huid krijgt zo een aanzienlijke oppepper en ziet er direct stralend en vitaal uit.Het collageen vliesmasker zorgt ervoor dat de structuur en elasticiteit van de huid word verbeterd en is speciaal geschikt voor de droge, gespannen rijpere huid. Tijdens het gebruik van dit masker zult u ervaren dat dit masker kalmerend en verkoelend werkt. Met als resultaat dat de huid er weer fris en vitaal uitziet.

Het green tea vliesmasker is geschikt voor de rijper wordende huid, de fruitzuren hebben een positieve invlied op de "natural moisturizing factor", tevens vervlakken ze de rimpels en werken als radicaal vanger.

Het aloe vera vliesmasker wordt gebruikt bij de verwaarloosde, vermoeide en/of geïrriteerde huid, tevens is dit vliesmasker geschikt voor de acne huid, omdat het infecties tegen gaat, kalmerend en regenererend werkt.

Het vitamine E vliesmasker, geschikt voor de rijpere, gestuwde huid en een huid met teleangiëctastieën. Vitamine E reduceert de stuwing en gaat rimpelvorming tegen.

Het vitamine C vliesmasker is speciaal geschikt voor de verwaarloosde en vermoeide huid. Dit vliesmasker helpt de huid te vitaliseren en geeft een huid met hyperpigmentatie weer een egale lichte tint. Vitamine C heeft een zeer hoge anti-oxidatieve werking tegen vrije radicalen.

Het myoxinol vliesmasker kan gebruikt worden bij de rijpere huid en de huid die de eerste tekenen van rimpel vertoont. Dit vliesmasker vertraagt het celverouderingsproces, de huid wordt strakker en krijgt een jongere en frisse uitstraling!  


Bio-cellulose masker

Dit innovatieve masker heeft een uitstekend absorptievermogen vanwege de nanostructuur (zeer fijne structuur) van de biocellulose. Door deze superfijne nanostructuur kunnen de  biocellulose vezels veel vloeistof absorberen. Met het aanbrengen van het masker wordt als het ware een beschermend membraan op de huid gelegd dat efficiënt de ingrediënten in de huid sluist. Ze sluiten perfect aan op de huid; de organische cellulose vezels hebben een hele fijne structuur, waardoor ze heel precies en flexibel aansluiten op de huid, waardoor een optimaal resultaat te verkrijgen is. Het masker vormt als het ware een tweede huid/ second skin. Het Bio-cellulose masker werkt verzachtend en hydraterend voor de huid en geeft de huid een geweldig aanzien.