Gezichtsbehandelingen

Basisgezichtsbehandeling  € 40,00  

De basis gezichtsbehandeling zorgt voor een goede reiniging en verzorging van uw huid. Na de gezichtsreiniging wordt met behulp van een peeling de dode huidcellen verwijderd. Tijdens de peeling wordt gebruikt gemaakt van de vapozone, hierdoor kunnen de onzuiverheden goed worden verwijderd. Hierna wordt een verzorgend masker aangebracht dat afgestemd is op uw huidtype. (Meer informatie over maskers kunt u vinden onder de button: maskers). Na deze behandeling heeft uw huid weer een frisse tint.

De basis gezichtsbehandeling bestaat uit: een gezichtsreiniging, huidanalyse, dieptereiniging (en evt. verwijderen van onzuiverheden) verzorgend gezichtsmasker, aanbrengen van dagcrème en naar wens make-up


Complete gezichtsbehandeling  € 55.50

Tijdens de complete gezichtsbehandeling zullen wij na de dieptereiniging van uw gezicht en het geven van een ontspannende gezichtsmassage onze behandeling afronden met een verzorgend gezichtsmasker. Hierbij maken wij een keuze uit een crème masker een gelmasker of een poedermasker. (Meer informatie over deze maskers kunt u vinden onder de button: maskers). Afhankelijk  van uw huidtype en huidconditie zullen wij kiezen uit één van de bovenstaande maskers. Uw huid zal weer soepel, zacht aanvoelen en er vitaal uitzien.

De complete gezichtsbehandeling bestaat uit: een gezichtsreiniging, huidanalyse, dieptereiniging (en evt. verwijderen van onzuiverheden) epileren wenkbrauwen, massage van het gezicht, schouders, nek en decolleté, verzorgend gezichtsmasker, aanbrengen dagcrème en naar wens make-up.


Luxe gezichtsbehandeling  € 69,00

Wilt u uw gezichtshuid eens extra verwennen of extra “boost” geven, dan zullen wij tijdens een luxe gezichtsbehandeling kiezen voor een vliesmasker, peel off masker of bio-cellulose masker. Na de dieptereiniging van uw huid en een ontspannende gezichtsmassage wordt een serum aangebracht. Daarna worden deze maskers op verschillende manieren aangebracht en werken ieder op hun eigen wijze. Afhankelijk van uw huidtype en huidconditie bepalen wij welk masker op het moment het beste bij uw gezichtshuid past. Deze maskers stimuleren intensief de celactiviteit en verbeteren de elasticiteit van de huid. En laten uw huid weer stralen! Uitgebreide informatie over de bovenstaande maskers kunt u vinden onder de button: maskers.

De luxe gezichtsbehandeling bestaat uit: een gezichtsreiniging, huidanalyse, dieptereiniging (en evt. verwijderen van onzuiverheden) epileren wenkbrauwen, massage van het gezicht, schouders, nek en decolleté, een op de huid aangepast serum en vliesmasker (of peel off masker of bio cellulose masker) aanbrengen dagcrème en naar wens make-up.


De bindweefselmassage behandeling  € 37,00

Bij de start van de bindweefselmassage wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Daarna wordt de huid intensief gemasseerd door middel van een bindweefselmassage. Tenslotte wordt deze behandeling afgerond met een passend gezichtsmasker en een op de huid afgestemde dagverzorging.
U kunt meer lezen over de bindweefselmassage onder de button: Gezichtsmassages.


Een complete gezichtsbehandeling incl. een bindweefselmassage  € 69,00

Om dit resultaat te behouden wordt aangeraden om vervolgens één keer per vijf/zes weken  de bindweefselmassage te herhalen. U kunt eventueel de klassieke gezichtsmassage tijdens de complete gezichtsbehandeling vervangen door een bindweefselmassage. 


Combinatie van losse behandelingen

Modelleren van de wenkbrauwen  € 15,50

Epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip  € 22,00

Epileren en verven van de wenkbrauwen  € 24,00

Verven wimpers en wenkbrauwen  € 23,00

Harsen van de bovenlip en kin  € 19,00


Harsen

Harsen van bovenlip of kin € 10,00

Harsen bovenlip tijdens een gezichtsbehandeling  € 8,00

Harsen van kin tijdens een gezichtsbehandeling  € 8,00

Harsen van de bovenlip en kin tijdens een gezichtsbehandeling  € 16,00


Verven

Verven wimpers tijdens een gezichtsbehandeling  € 10,00

Verven wenkbrauwen tijdens gezichtsbehandeling € 10,00

Verven van de wimpers en wenkbrauwen tijdens een gezichtsbehandeling  € 20,00

Prijzen per 1 januari 2024